Knoflooksaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en de knoflook Rasp de ui en meng hem samen met de geperste knoflook en zout en peper door de mayonaise Meng de peterselie erdoor Klop de slagroom stijf en schep de room voorzichtig door het mayonaisemengsel Laat de saus in de koelkast 2-3 uur opstijven De saus is in de koelkast ca. 1 week houdbaar

Knoflooksaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept