Abrikozen jam - Koolhydraat maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de abrikozen in een pan, samen met het citroen- of limoen sap, en zoveel water dat de abrikozen onder komen te staan Breng de abrikozen aan de kook en laat 6 minuten koken. Af laten koelen, pureren met de staafmixer. In schone potten ca 3 weken houdbaar in de koelkast.

Abrikozen jam - Koolhydraat maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept