Zoek
Meergranen cake - montignac Koolhydraat maaltijd fase 1
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram volkorenmeel 75 gram speltmeel 75 gram boekweitmeel 2 1/2 eetlepel abrikozenjam 1 1/2 theelepel kaneel 1/2 theelepel gemberpoeder 1 1/2 theelepel vanille-essence 2 theelepels zuiveringszout 7 ml vloeibare zoetstof 3 dl magere yoghurt 1 goudreinetappel, geschild en in kleine st
Bereiding
Alles door elkaar mengen en in een cake-vorm doen. Oven voorverwarmd op 160 graden en dan in ca. 60 minuten bakken.
Meergranen cake - montignac Koolhydraat maaltijd fase 1 is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenchili
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip met sinaasappel-mosterddressing
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept