Hasseltse flensjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De flensjes insmeren met een beetje appelstroop Dichtvouwen en in een beboterde schaal leggen Een koffielepel suiker per persoon over de flensjes strooien en in een warme oven plaatsen De room kloppen tot een vaste massa Jenever en Heidebitt (likeur uit Hasselt) toevoegen Over de warme pannekoeken gieten Onder een hete grill laten gratineren Op warm bord opdienen

Hasseltse flensjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ECHTE HASSELTSE SPECULAAS
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hasseltse speculaas
0 min
Bekijk recept
Hasseltse Krentenmik
0 min
Bekijk recept