Yoghurt bavarois

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatineblaadjes in ruim koud water Verwarm de amaretto (niet laten koken) en los hierin de gelatineblaadjes in op Voeg nu de de amaretto bij de yoghurt Maak een bekken vetvrij met de citroensap en sla hierin de eiwitten met de poedersuiker tot zich pieken gaan vormen Spatel de eiwitten door de yoghurt-compositie Doe de compositie in natgemaakte vormen en laat de bavarois minimaal 6 uur opstijven Presentatie Stort de bavarois op een gekoeld bord Garneer met een fruitcoulis (naar eigen smaak) en garneer met een takje mint

Yoghurt bavarois is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept