Bananengratin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de sinaasappelen boven een kom tot op het vruchtvlees en vang het uitlopende sap op Snijd de sinaasappelen in niet te dunne plakken Roer het water en de limonadesiroop door het sinaasappelsap Snijd de bananen in schuine plakken en haal ze door het sap AFWERKEN Verwarm de oven voor op 220 graden Verdeel de plakken banaan en sinaasappel over de schaaltjes Verdeel er het sap over Zet de schaaltjes circa 5 minuten in de voorverwarmde oven Klop intussen de eierdooiers, de suiker en de vanillesuiker met de mixer licht en luchtig Klop er de slagroom door en blijf kloppen tot het een lobbig mengsel is Neem de schaaltjes uit de oven, schakel de ovengrill in en verdeel de eierroom over het fruit Bestrooi met poedersuiker en zet circa 3 minuten onder de grill Blijf in de buurt en let er op dat de room niet te donker kleurt Serveer eventueel met een bolletje ijs

Bananengratin is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bananengratin
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bananengratin
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept