Pannenkoeken met Grand Marnier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef het meel in een kom Maar een kuiltje in het midden en breek de eieren er in Voeg 1 eetlepel suiker toe en meng alles goed Voeg het zout en vijf eetlepels melk toe en meng alles verder met een spatel Meng geleidelijk de rest van de melk erdoor Meng tot slot de gesmolten boter erdoor Dek de kom af met een theedoek en laat een half uur rusten Verhit wat olie of boter in een pan Verdeel een dunne laag beslag over de bodem Bak beide kanten goudbruin Hou de pannenkoeken in de oven warm Bestrooi elke pannenkoek met ca. 1 eetlepel suiker en 1 eetlepel grand marnier Vouw hem dicht en dien onmiddellijk op

Pannenkoeken met Grand Marnier is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met citroensorbetijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met mandarijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept