Mexicaanse bonensalade II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden Vermeng de bonen, tonijn, lente-ui en sjalot Roer de olie bij de azijn, zout en chilipoeder en schep dit door de salade Strooi er basilicum over Leg de chips in een ovenschaal, strooi de kaas erover en laat ze ca 15 minuten in de oven gratineren Serveer de salade met de gegratineerde chips

Mexicaanse bonensalade II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept