Zoek
Sambal badjak I
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 kg rode Spaanse pepers 3 uien 1 el trassie 1 spriet sereh (of wat poeder) 2 el suiker 1/2 kopje asemwater 5 el olie
Bereiding
De Spaanse pepers zonder pitten fijn maken met de uien, trassie en zout Fruit dit mengsel in de olie met de sereh en voeg op het laatst het asemwater toe De sambal op een zacht vuurtje koken tot de olie er uit komt en de massa bruin en dik is
Sambal badjak I is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept