Sambal badjak II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf alle ingredi‰nten fijn, behalve de olie Verhit de olie op middelhoog vuur Fruit de fijngestampte brij al roerend tot de olie eruit begint te vloeien Serveer de sambal als bijgerecht bij gekookte witte rijst en andere gerechten

Sambal badjak II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept