Zoek
Sambal badjak II
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 grote rode Spaanse pepers in grote stukken gesneden Stuk trassie van 2,5 cm 2 tl bruine suiker Zout 2 middelgrote fijngehakte uien 2 teentjes knoflook 4 kemiries 2 el
Bereiding
Wrijf alle ingredi‰nten fijn, behalve de olie Verhit de olie op middelhoog vuur Fruit de fijngestampte brij al roerend tot de olie eruit begint te vloeien Serveer de sambal als bijgerecht bij gekookte witte rijst en andere gerechten
Sambal badjak II is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Paaskoekjes
1 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min
Snack
Bekijk recept
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept