Zoek
Sambal boeboek kering
De vlam in de pan
-
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
100 gr ebbie (gedroogde garnalen) 5 teentjes knoflook 3 lomboks 1 tl kentjoer 2 djeroek poeroetbladeren 1 tl trassie 1 tl
Bereiding
Rooster de ebbie en stamp ze fijn Wrijf de knoflook en de lomboks fijn en vermeng ze met de trassie, zout en de overige kruiden Voeg dan de ebbie toe
Sambal boeboek kering is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Kering van oma Vonny
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kering Tempe
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Kentang Kering.
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sambal ikan kering
Bekijk recept
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept