Zoek
Sambal brandal
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 lomboks 8 kemiries 1 tl trassie 2 djeroek poeroetbladeren 2-3 el asemwater 2 el olie 1 tl
Bereiding
Pof de kemirie en stamp ze fijn Wrijf lombok, trassie en zout tezamen met de kemiri fijn Fruit de gewreven kruiden en voeg er het asemwater aan toe Even zachtjes doorkoken tot ze indikt Deze sambal is zeer scherp
Sambal brandal is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Tofulasagne met roergebakken groenten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met kokossaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met gegrilde salsa
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jumboburger
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept