Sambal peteh

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de petebonen en kook ze af (Ze kunnen ook in de sambal worden meegekookt) Wrijf de ui, knoflook en 2 van de 3 lomboks fijn en fruit deze in olie Wrijf de overgebleven lombok fijn en voeg deze met trasi- en asemwater en de overige kruiden, behalve de djeroek-peoerotbladeren, bij het gebakken mengsel Lat het samen even doorkoken, voeg de petebonen, zout en evt de garnalen toe, en daarna de djeroekpoeroetbladeren met santen Laat alles koken tot de santen olie loslaat

Sambal peteh is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Toem toeman
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Babi Ketjap Met Peteh Ketjap
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pindasoep
0-10 min -
Bekijk recept
Nasi Koening
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept