Sambal pinda

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de lomboks in de lengte door, haal de zaadjes eruit en kook ze tweemaal af Wrijf de knoflook en lomboks fijn Fruit ze met de pindakaas en trassie in olie, voeg de azijn toe en eventueel wat zout Laat alles doorkoken tot er olie komt bovendrijven

Sambal pinda is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept