Sambal rawit ketjap

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdoe de lomboks van de steeltjes en wrijf ze samen met de knoflook fijn in een vijzel Doe in een schaaltje de sambal, ketjap, ketoembar, suiker en het zout en meng de fijngewreven lomboks en knoflook er goed doorheen Voeg op het laatst het citroensap toe Deze sambal is maar enkele dagen houdbaar in de koelkast

Sambal rawit ketjap is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept