Gemarineerde kipsate

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de citroen uit Pel het sjalotje en het teentje knoflook en wrijf ze fijn Roer in een kom een marinade van het citroensap met het sjalotje, de knoflook, de sambal en ketjap Snijd de kipfilet in blokjes en schep die door de marinade Zet de schaal afgedekt in de koelkast en laat de kip ca 2 uur staan Schep het vlees af en toe om Rijg de blokjes kip aan de sat‚pennen Leg deze tot gebruik afgedekt op een bord in de koelkast Bestrijk ze, voordat u ze op de barbecue legt, dun met olie Rooster de saté in ca 10 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig om

Gemarineerde kipsate is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept