Sate ajam II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de knoflook en de rode peper fijn en vermeng deze pasta met de overige ingredi‰nten (behalve de kip) Snijd de kipfilet in kleine langwerpige stukjes en doe ze in de marinade Laat dit minstens ca 6 uur marineren Prik dan het kippevlees op de saté-stokjes en rooster ze

Sate ajam II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept