Sate ajam speciaal

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het kippevlees in niet te kleine dobbelstenen Rijg die aan satéstokjes en rooster ze op de gril of barbecue half gaar Maak intussen de ui schoon en snipper hem fijn Wrijf de ui sambal en pindakaas tot een brij Bak deze brij samen met de djeroek peroetbladeren even op en laat hem een paar minuten zachtjes doorbakken Giet er dan wat ketjap en het citroensap door Haal de saté's van de grill of barbecue en dompel ze in de saus Laat ze weer een paar minuten roosteren en dompel ze dan opnieuw in de saus Blijf dit herhalen tot de saté's gaar zijn

Sate ajam speciaal is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met krabomelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept