Sate babi I

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelsteentjes Pel de sjalotten en de knoflook en snijd ze fijn Wrijf ze fijn tesamen met de ketoembar, laos, zout, djahé, asem en goela djawa Smelt de boter, haal van de warmtebron en roer de ketjap en het kruidenmengsel erdoor Meng het vlees hiermee en laat het een half uur staan Rijg het vlees aan de stokjes Rooster het vlees vlak voor het eten Heeft u geen saté-rooster, rooster de saté dan onder de grill Verwarm de grill 10 minuten voor, leg de stokjes precies onder het grillelement met de uitlekbak eronder Rooster de saté 5 minuten, draai de stokjes om en rooster de andere kant ook 5 minuten Serveer met katjangsaus

Sate babi I is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept