Sate boemboe katjang

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes en verpak die met het geitevet in het papayablad tot het vlees mals is Fruit de uien in wat olie Maak de pinda's fijn samen met de lombok, kentjoer en de knoflook Fruit dit even in wat olie Maak er een saus van door er 1 glas water, wat asem, wat azijn en wat ketjap asin door te roeren Voeg er de in ringetjes gesneden tjabé rawit bij en verdeel dit op bordjes Strooi er wat gefruite uien over Doe er als laatste de inmiddels geroosterde saté bij Geef deze saté warm bij lontong

Sate boemboe katjang is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinesekoolrolletjes met gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté met sambalboontjes en katjang pedis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte hoisinvarkenshaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept