Sate manis Cirebon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in stukken en stamp die daarna flink Maak dan de gula djawa samen met eventueel wat zout fijn Doe er vervolgens het gestampte vlees en de santen bij Maak hier saté van die u met behulp van (verse) klapperolie om de sudjans (braadpennen) laat vastkleven Rooster het vlees verder net als gewone sat‚ De saté manis Cirebon moet wel zeer zoet zijn Lekker om samen te eten met een sambal djeroek

Sate manis Cirebon is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept