Sate boemboe roedjak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de kemirienoten, lomboks, laos en trassie fijn en vermeng dit met de santen en asem Voeg zout naar smaak toe Voeg vervolgens het in dobbelsteentjes gesneden vlees toe en laat de marinade goed in het vlees trekken Rijg het vlees aan de pennen of stokjes en rooster ze boven heet vuur

Sate boemboe roedjak is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak met mango
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Babi Roedjak
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak Manis
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept