Sate kambing II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in langwerpige stukjes en marineer deze in de ketjap, die op smaak is gebracht met het citroensap, peper en zout Voeg hier de fijngehakte chilipeper aan toe Laat het vlees ongeveer 6 uur marineren Rijg het vlees tenslotte op de stokjes en rooster ze

Sate kambing II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept