Sate manis djawa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in niet te kleine dobbelstenen Maak een marinade van de ketjap, kokos, suiker en sambal Roer en klop alles goed door elkaar, zodat de suiker goed oplost Marineer het vlees enige uren Laat het vlees uitlekken en bewaar de marinade Maak de saus door de ketjap en het citroensap door elkaar te roeren Maak de sjalotjes schoon en snipper ze ragfijn Roer ze door de saus en giet de saus over de saté's

Sate manis djawa is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Ajam Rica Rica
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klepon
35 min -
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept