Sate manis I

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelsteentjes Pel de sjalotten en de knoflook, snijd ze fijn en kneus ze met de goela djawa en het zout Smelt de boter, schenk de ketjap erbij en roer het mengsel erdoor Schenk het citroensap erbij en meng er het vlees goed door Laat een half uur staan en rijg het vlees dan aan de stokjes Rooster het vlees vlak voor het eten Heeft u geen saté-rooster, rooster de saté dan onder de grill Verwarm de grill 10 minuten voor, leg de stokjes precies onder het grillelement met de uitlekbak eronder Rooster de saté 5 minuten, draai de stokjes om en rooster de andere kant ook 5 minuten Eet deze saté met katjangsaus of met sambal ketjap

Sate manis I is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept