Sate manis II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de knoflook met wat zout Snijd het vlees in niet te klein dobbelstenen, smeer het in met de knoflookpulp en laat dit een half uur intrekken Maak van de ketjap, de suiker, de sambal en het citroensap een marinade Klop het geheel goed door elkaar, zodat de suiker goed oplost Giet de marinade over het vlees en laat het vlees zo drie uur staan Laat het dan uitlekken maar vang de marinade op Dep het vlees droog en rijg het aan de pennen of stokjes Rooster de saté's op de barbecue of grill en bestrijk ze daarbij regelmatig met de achtergebleven marinade

Sate manis II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept