Sate pentol I

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal het vlees fijn, klop de eieren los en vermeng ze met het vlees en de kokos Pel de sjalotten en de knoflook, ontpit de lomboks, snijd ze klein en kneus ze samen met de kemiries, ketoembar, djinten, trassie, suiker, zout en asem in een kom Meng alles door het vleesmengsel en vorm hiervan 8 rolletjes (kroketvorm) Steek de satéstokjes door de rolletjes en bak deze in ruim olie bruin Dien ze op met warme rijst en sajoer menir of sajoer asem, komkommer en kroepoek en - voor de liefhebbers - met sambal

Sate pentol I is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept