Sate van geitenvlees

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knijp de knoflook uit in de olie Voeg het gemberpoeder en de peper toe en roer alles goed door elkaar Snijd het geitevlees in niet te kleine dobbelstenen Leg het vlees in het olie/kruidenmengsel en schep het goed om Laat het ongeveer een uur marineren rijg het vlees aan stokjes en rooster deze Bestrijk het vlees tijdens het roosteren een paar keer met de marinade Geef bij deze saté een ketjapsaus

Sate van geitenvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Saté Kambing met sambal goreng bloemkool
2 uur-
Bekijk recept
Geitenvlees (kabritu Stoba)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaicaanse Curry Van Geitenvlees Met Bruine Rum
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antillen: Stoofpot Met Geitenvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept