Chileense saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de fijngehakte ui, het uitgeperste teentje knoflook, de fijngehakte groene peper en peterselie, de olie en het citroensap in een kommetje Maak de saus op smaak met wat zout en laat hem tenminste 1 uur staan Serveer de saus bij gebakken of gebraden vlees

Chileense saus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense Stoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Varkensfricandeau
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept