Uienchutney (zoet)

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een braadpan de zonnebloemolie en fruit hierin de knoflook Voeg de uien en appels toe en bak die ca. 20 minuten op laag vuur Roer er de suiker, wijnazijn, koenjit kerriepoeder, gemberpoeder, kaneel, zout en versgemalen peper door en laat ca. 20 minuten tot een dikke massa inkoken Roer er de rozijnen door en laat nog 5 minuten koken Schep de chutney in 3 brandschone potjes, leg bovenop een nat stukje plasticfolie, draai de deksels erop en zet de potjes 10 minuten op hun kop De chutney is lekker na ca. 4 weken en blijft een jaar goed

Uienchutney (zoet) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Malse varkenshaas met bramen-rode uienchutney
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met bacon, ei en uienchutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept