Mexicaans dipsausje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en ontpit de tomaten, vang het sap en de pitjes op en duw de pulp door een zeefje Snijd de tomatenpartjes in blokjes en voeg ze bij de tomatenpulp Blancheer de uiensnippers Breng een pot met water aan de kook, doe er een snuifje zout bij en voeg de uisnippers even toe Verfris ze onder stromend water en laat ze uitlekken Was en halveer het pepertje, verwijder de pitjes en snipper het dan fijn Voeg de chili-snippers met de geperste knoflook, de ui en de koriander bij de tomaten Voeg er tenslotte nog een scheutje azijn aan toe Breng op smaak met zout Laat liefst 1 nachtje trekken

Mexicaans dipsausje is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Knapperige kip-sesamruitjes
55 min Snack
Bekijk recept
Sushirolletjes met gerookte kip
35 min Snack
Bekijk recept
Japans tempuragehakt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept