Peper-citroensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de stukken rode en groene peper met de stukken ui, het teentje knoflook en het citroensap in een foodprocessor of andere keukenmachine Doe de saus in een kommetje en maak hem op smaak met wat zout Serveer de saus bij vlees-, vis- of kipgerechten

Peper-citroensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept