Peterseliesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer van de olie met het citroensap of de azijn en de mosterd in een kommetje een lobbige saus Roer de fijngehakte peterselie door de saus en maak alles op smaak met wat zout en peper Serveer de saus bij visgerechten of gebruik hem als dressing voor tomatensalade

Peterseliesaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept