Rode pepersaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de stukken rode peper en de azijn in een kom en laat alles onder af en toe doorroeren tenminste 8 uur staan Laat de stukken peper uitlekken en vang de azijn op Pureer de stukken rode peper met 3 eetlepels van de opgevangen azijn en het teentje knoflook in een foodprocessor of andere keukenmachine Doe de peperpuree in een kommetje en roer er beetje bij beetje de olie door tot een vrij dikke saus is ontstaan Maak de saus op smaak met wat zout Geef deze saus bij gebakken of gestoofd vlees of gevogelte of bij visgerechten

Rode pepersaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept