Tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan Voeg de stukken tomaat, het uitgeperste teentje knoflook en het basilicum toe Draai de hittebron laag en laat het mengsel 5 minuten zachtjes sudderen Voeg het water toe en laat alles onder regelmatig doorroeren nog ca. 5 minuten zachtjes doorsudderen tot een dikke saus is ontstaan Pureer de saus in een foodprocessor of andere keukenmachine of door een roerzeef Doe de saus in een kommetje en maak hem op smaak met wat zout en peper Serveer de saus bij vlees-, vis-, kip- en groentegerechten

Tomatensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept