Mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten, maar niet bruin worden en roer de bloem erdoor Zet de pan 1 minuut van het vuur, zodat de bloem gaar kan worden Zet de pan dan terug op het vuur en giet er langzaam al roerend de koude bouillon (tablet mag) bij Zo ontstaat een gladde saus waarmee u verschillende kanten op kunt Vermeng de mosterd met het citroensap of de (wijn)azijn Doe er ook wat peper of tabasco bij Roer tenslotte de mosterd door de zojuist gemaakte saus en laat er heel even de kook over gaan

Mosterdsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept