Stroganoffsaus II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten en lichtbruin worden Fruit hierin de zeer fijn gesneden ui tot die begint te kleuren Zet het vuur laag en voeg de paprikapoeder en een beetje peper toe Giet de koude, op smaak gebrachte bouillon al roerend in de pan en zet het vuur wat hoger (zo krijgt u een gladde saus) Breng desgewenst een beetje knoflooksmaak aan van verse knoflook oknoflookpoeder Maak de saus af door toevoeging van een borrelglaasje Vodka en een eierdopje crŠme fraiche Verwarm de saus al roerend, maar laat haar niet meer koken Tip Als u het uitje fruit, doe daar dan eens eenzelfde hoeveelheid zeer fijn gesneden katenspek bij.

Stroganoffsaus II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept