Madeirasaus II

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de madeira aan de kook met de peper, het paprikapoeder en de cayennepeper, de gesnipperde sjalot en de bouillon en laat dit tot 1/3 inkoken Zeef het, voeg de bruine saus en de tomatenpuree toe en laat nog eens 10 minuten pruttelen Voeg er dan nog wat madeira en een klontje boter bij en doe er de licht gefruite champignons bij

Madeirasaus II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Haring in tomaten-madeirasaus op brood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en madeirasaus
1,660 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta-haringsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koekoek met madeirasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept