Sauce hollandaise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de azijn met het water en de fijngestampte peperkorrels aan de kook en laat tot de helft inkoken en tot lauwwarm afkoelen Klop ‚‚n voor ‚‚n de eierdooiers en dan 1 lepel water door het vocht Verwarm dit mengsel au bain marie al kloppend tot de saus dik wordt en laat de saus al kloppend met een garde afkoelen Smelt intussen de boter en laat die wat afkoelen Meng deze deel voor deel steeds goed kloppend door de saus Maak de saus op smaak met zout en enkele druppels citroensap Dien deze saus lauwwarm op en houd haar eventueel au bain marie warm

Sauce hollandaise is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Heilbot caprese-style
22 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergelasagne met sappige tomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met gebakken sint-jakobsvruchten en hollandaisesaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept