Barbecue-marinade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de Maestrichter stroop en de wijnazijn en voeg er achtereenvolgens de overige ingrediënten en 2 dl water aan toe Laat de saus 8 minuten op zacht vuur koken en vervolgens geheel afkoelen Leg het barbecuevlees een dag in deze marinade (door de marinade wordt het vlees sneller bruin) Laat het vlees na het aanbraden onder aluminiumfolie gaar worden Maestrichter Stroop is verkrijgbaar van het merk Frutesse (licht groene pot). De tomatenketchup is het lekkerste zonder verdere ingrediënten

Barbecue-marinade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept