Aioli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de knoflook uit boven een ruime kom en vermeng dit met de eidooiers Klop hierbij straalsgewijs de olijfolie Blijf kloppen tot het mengsel dik is en alle olie is opgenomen Roer het citroensap erbij en voeg zout naar smaak toe Lekker bij vis en rauwkostsalades

Aioli is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept