Zoek
Aioli II
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eidooier 2 tl mosterd 1 1/2 dl olie 1 a 2 teentjes kno
Bereiding
Roer de eidooier en de mosterd door elkaar en voeg druppelsgewijs de olie toe Roer er de uitgeperste teentjes knoflook door Lekker bij salades en gegrild vlees
Aioli II is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Paaskoekjes
1 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min
Snack
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept