Bechamelsaus met rammenas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter, de verse room en de geraspte rammenas aan de warme, Bechamel toevoegen Niet meer koken en warm houden in een bain-marie zeer zacht vuur Opmerking alle Bechamelsausen kunnen aangepast worden met 2 eierdooiers en het sap van een halve citroen, of met twee lepels geconcentreerd tomatensap, of ook nog met aromatische kruiden U zal er nooit genoeg van krijgen de smaak te veranderen
Voorbereiding
van de saus 20 minuten.

Bechamelsaus met rammenas is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oestertempura, gemarineerde groenten en mayonaisepunt met hoisinsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoetzure rammenas met worst
210 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept