Mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kalfslapjes op zeer sterk vuur in de boter laten braden Zodra ze aan beide zijden gebruind zijn, het vuur lager zetten' De kalfslapjes op een schaal leggen en warm houden De inhoud van de kom, waarin de twee soorten mosterd, het citroensap, zout en peper goed vermengd zijn, gaat nu in de pan, die vooraf gedeglaceerd is met een soeplepel warm water Even laten koken en met een houten spatel de bodem en de randen van de pan flink bewerken om de saus een sympathieke bruine kleur te geven Saus over de kalfslapjes gieten en onmiddellijk opdienen Verse noedel , gekookte rijst, aardappelpuree, zijn zeer geschikt om de smaak van deze eenvoudige saus tot zijn recht te doen komen
Voorbereiding
van de saus 15 minuten Eveneens 15 minuten voor de kalfslapjes

Mosterdsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept