Peterselieboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de (zachte) boter uit en voeg druppelsgewijs het water en het citroensap toe Breng op smaak met de overige ingrediënten en laat de boter, opgerold in vetvrij papier, in de koelkast opstijven Snijd de boter in plakjes en serveer deze bij gegrilde vis

Peterselieboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opperdoezers met peterselieboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opperdoezers met peterselieboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept