Zoek
Lax- och skaldjurssas (Zalm- en schaaldiersaus)
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl creme fraiche 2 el mosterd 1/2 el suiker 1/2 tl zout Witte peper 1 1/2 tl azijn 1 dl fijngehakte dille (
Bereiding
Doe alle ingredienten bij elkaar en roer goed door Laat de saus voor het serveren 2 uur koud staan Voeg eventueel wat melk toe als de saus te dik is
Lax- och skaldjurssas (Zalm- en schaaldiersaus) is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Gravad lax à la minute met groenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met gravad lax-saus
30 min-
Bekijk recept
Gravad Lax
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad Lax
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept