Amandelbonbons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit voor de amandelmassa de boter met suiker en vanillesuiker al roerend tot de suiker lichtbruin is geworden Voeg de slagroom toe en verhit alles al roerend tot de suiker is opgelost Roer er de amandelen en sinaasappel door en verhit de massa nogmaals al roerend tot deze goed gebonden en stevig is Verdeel de amandelmassa in kleine hoopjes over de ouwelstukjes en leg deze op een bakblik Schuif dat in een voorverwarmde oven en bak ze in 10 minuten op 175 tot 200 graden Roer voor het glazuur de chocolade au-bain-marie tot een romige massa Doop de bonbons direct na het bakken met de onderkant in de couverture Doe de afgekoelde bonbons in goed sluitende schaaltjes of trommels en bewaar ze koel

Amandelbonbons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelbonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Amandelbonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept