Amandelbonbons II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter, meng er de bittere chocolade door, laat die smelten en roer er de amandelen, poedersuiker, mascarpone-room en de sinaasappellikeur door Laat dit opstijven, kneed er ovale vormpjes van en druk de onderkant plat Druk bovenop een blanke amandel, doop de bonbons in gesmolten melkchocolade en laat ze op een rooster opdrogen

Amandelbonbons II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Amandelbonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept