Butterscotch truffels

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan 25 ml water met 100 gr rietsuiker en de boter aan de kook brengen Voor het koken een maal goed omroeren Zodra het mengsel transparant, vloeibaar en lichtbruin is, de pan van het vuur nemen (De suikerthermometer geeft dan 149 øC aan en de stroop is in het kraakstadium) Het mengsel direct op het bakpapier schenken en laten afkoelen In stukken breken en (in de keukenmachine) tot kleine stukjes hakken 40 gr gehakte butterscotch door het chocolademengsel roeren Het mengsel 2 uur in de koelkast laten opstijven Ronde truffels vormen en door de rest van de butterscotch rollen Koel bewaren

Butterscotch truffels is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept

Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Koffie-chocoladeshake
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met abrikozensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van bitterkoekjescake en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept