Chocolade-bonbons

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het marsepein glad kneden met 30 gr gemalen walnoten, de chocoladepasta en de zachte boter Op huishoudfolie uitrollen tot een lap met een dikte van 1 cm en hieruit rondjes steken van 2 1/2 cm doorsnee Op een plaat leggen en op elk rondje een mooie halve walnoot of hele hazelnoot drukken In de koelkast stijf laten worden in ongeveer 2 uur Ondertussen 150 gr chocolade au-bain-marie al roerend verwarmen, laten smelten tot een temperatuur van 55 graden en uit het waterbad nemen De rest van de chocolade raspen en in delen bij de vloeibare chocolade roeren, zodat deze afkoelt tot ongeveer 30 graden In een platte schaal een laag hagelslag strooien De noot-marsepein-bonbons aan een bonbonprikker of fondue-vork steken, door de chocolade halen, even laten afdruipen boven de chocoladepan en op de hagelslag zetten en laten drogen

Chocolade-bonbons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept